Maak een afspraak
Home / Coaching

Persoonlijke en zakelijke coaching

Als ondernemer heb je soms behoefte aan een gesprekspartner waar je persoonlijke en zakelijke sores mee kan delen. Iemand die je kan vertrouwen, die kan luisteren, die eerlijke feedback geeft, die een spiegel kan voorhouden, die advies kan geven indien gewenst en support kan bieden bij gewenste gedragsveranderingen. Coaching is gericht op bewustwording en het behalen van persoonlijke en zakelijke doelen. Mits goed gebruikt kan het coachingsinstrument (zelfs een kort traject) zeer effectief zijn.

Waarom zou u voor mij kiezen?

Uit ervaring weet ik dat een ondernemer en zijn bedrijf een sterke wisselwerking hebben met elkaar. Enerzijds laat uw bedrijf zien wie u bent, anderzijds bepalen uw persoonlijkheid, voorkeuren en gedragspatronen mede hoe uw bedrijf is ingericht. Daarom is het van groot belang dat een coach het inzicht heeft in de persoon die tegenover hem zit en zich tegelijkertijd kan inleven in uw bedrijf. De analyse van kansen, dilemma’s en issues die spelen kan zo veel beter worden gemaakt. Als ondernemer, bedrijfskundige en coach kan ik u juist op dit grensvlak uitstekend van dienst zijn.

 

Met wat voor vragen kunt u bijvoorbeeld bij mij terecht?

 

Wie zijn mijn klanten en hoe gaat het in de praktijk?

Mijn klanten zijn hoofdzakelijk groeiondernemers, maar ik coach ook ondernemende managers zoals: CEO’s, commercieel directeuren of marketing managers. Sommige klanten willen meer inhoudelijk sparren over de business met de benen op tafel, anderen willen liever persoonlijk wat meer de diepte in. Als coach zal ik je zeker uitnodigen om tot meer verdieping te komen. Uiteraard is het zo dat er vaak meer speelt dan alleen de aanvankelijke coachvraag. Het kan dus zo zijn dat als nieuwe inzichten worden opgedaan, gaandeweg meer verdieping komt op verschillende thema’s.

Van welke technieken kan gebruik worden gemaakt in een coachtraject?

Ik maak onder andere gebruik van technieken als NLP, law of attraction, het Enneagram, het GROW model, Rationeel emotieve therapie, Provocatie therapie, Voice Dialogue, Kernkwaliteiten, Roos van Leary, het familiesysteem, coachen op kernemoties en diverse vormen van effectief vragen stellen. Ondanks een goed gevulde gereedschapskist is de basis van mijn coaching een goed gesprek, met een goede kop koffie bij een brandend haardvuurtje.

Ja, ik wil een intake gesprek om te inventariseren of coaching voor mij zinvol kan zijn. Bel dan 0655191204 of mail naar leen@degroeiregisseur.nl

 

 

Vorige: Raad van Advies Scale-ups Volgende: Groeiplannen